Overslaan en naar de inhoud gaan
Honing
Zoet, zoeter, zoetst!

Bijenhuis dé Honingspecialist

Het Bijenhuis is dé honingspecialist met een heuse bijen belevingscentrum in Wageningen, een eigen imkerij, winkel en diverse productieruimten. Speciaal voor onze klanten selecteren wij honingsoorten uit Nederland en het buitenland. Alle honing wordt met de grootste zorg verwerkt.

Hollandse honing

Naast de honing uit eigen imkerij, kopen wij ook van geselecteerde Nederlandse imkers. Imkers met passie voor bijen en oog voor kwaliteit. Door het geven van een Fair Price voor zijn / haar honing, is de imker in de gelegenheid te investeren in de bijen. Zo draagt de imker direct bij aan de bestuiving en dus voor een vergroting van de Nederlandse biodiversiteit en het welzijn van de honingbij.

Welkom bij Het Bijenhuis het grootste belevingscentrum van Nederland

'

 

Het grootste bijen belevingscentrum van Nederland

Het Bijenhuis is dé ontmoetingsplek voor imkerend Nederland en liefhebbers van bijen en natuurproducten. Geopend van maandag tot en met zaterdag. Wij zijn graag van dienst met:

In onze winkel en online shop zijn onze bijenproducten en imker benodigdheden te vinden. Wij geven graag advies honing, verzorgingsproducten, bijenkasten en imker materialen.

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het bijen houden. Wij bieden hoogstaande kwaliteit imker- en bijenproducten.